February 2021 ONLINE EVENT from Office for Photography Jaka Babnik i Miha Colner: Fotografija je simbolična Friday, 19. February 2021, 18:00 (CET), free Ured za fotografiju i Galerija Spot pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u ciklusu online predavanja Spot on photography. U sklopu idućeg predavanja, “Šablone vizualne kulture”, fotograf Jaka Babnik i kustos Miha Colner govorit će o nedavno pokrenutom izdavačkom projektu – časopisu “Fotografija je simbolična”. Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije. Pozivamo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje najave na e-mail adresu Ureda za fotografiju (info@officeforphotography.com), najkasnije dva sata prije početka predavanja.

February 18, 2021 10:59 am Published by

February 2021
ONLINE EVENT from Office for Photography
Jaka Babnik i Miha Colner: Fotografija je simbolična
Friday, 19. February 2021, 18:00 (CET), free

Ured za fotografiju i Galerija Spot pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u ciklusu online predavanja Spot on photography.
U sklopu idućeg predavanja, “Šablone vizualne kulture”, fotograf Jaka Babnik i kustos Miha Colner govorit će o nedavno pokrenutom izdavačkom projektu – časopisu “Fotografija je simbolična”. Predavanje će se održati putem ZOOM aplikacije. Zainteresirani svoje sudjelovanje najavite na info@officeforphotography.com, najkasnije dva sata prije početka predavanja.

Categorised in:

This post was written by rostfrei